Briller

Vi leverer briller i alle prisklasser

Briller bør behandles varsom slik at de varer lenge.

Bruk rent brillehus når brillen ikke er på nesen. Dette er med på å beskytte brillen mot ytre påkjenninger som kan ødelegge brillen.
Ta alltid brillen på og av med to hender, slik at brillestengene ikke blir bøyd utover.
Brilleglassene vaskes helst med brillespray og mikrofiber klut. Skyll brillen først i rennende vann som ikke er for varmt slik at sand og støv skylles bort. Ikke bruk sterke vaskemidden som for eksempel oppvaskmiddel eller sjampo.
Ikke bøy/juster innfatningen selv. La oss tilpasse den for deg.
Plastglass bør behandles ekstra forsiktig og bør ikke utsettes for temperaturer over 60 grader.
Ikke legg brillen fra deg med glassene ned, for da kan du lett få riper i dem. Legg alltid brillene i etui når de ikke er i bruk.
Briller er en individuell vare og den skal tilpasses den enkelte. De kan forandre seg ved bruk og bør etterjusteres jevnlig. Dette gjør vi for deg.

BESKYTT ØYNENE I SOLEN

Beskytter øynene og huden rundt mot skadelige UV-stråler i sommer. For øynene betyr det bl.a. redusert risiko for grå stær, fordi Uv-relaterte skader akkumuleres gjennom hele livet. For huden betyr det redusert risiko for hudkreft, og færre rynker rundt øynene.

Billige glass demper lyset og fjerner UV strålingen som kommer gjennom forsiden av glasset, Undersøkelser viser imidlertid at opptil 50 % av de skadelige strålene som treffer øynene, kommer gjennom reflekser fra baksiden av glasset, og det er derfor veldig viktig å ha UV-filter her også. Vi leveres solbriller/solbrilleglass med UV beskyttelse på begge sidene. Vi leverer også solbriller med styrke, og med full UV beskyttelse fra blant annet Maui Jim, Zeal, Rodenstock, Essilor og Ray Ban.